Характеристики на джакузи от Passion Spas

Джакузи за дома, двора, градината..


Джакузи за дома, двора, градината на PassionSpas / или хидромасажни вани са внос от Холандия и са специално създадени с цел – да доставят на вас и любимите ви хора перфектното изживяване на терапевтичния масаж и в същото време да ви отърве от досадната болка или умора от забързаното ежедневие.

Джакузито на Passion Spas е предоставя пълен релакс и възстановяване на тонусът, от който се масаж в джакузинуждаете.

Дизайнът на хидромасажните вани на Passion Spas и разположението на всички масажни дюзи е съобразен с това масажът да бъде концентриран върху всички мускули в тялото за уникални резултати. Заедно с това вие ще можете да контролите силата и интензивността на масажът за максимум комфорт. Говорим за така наречения въздушен масаж, който е по-лек и воден масаж с по-висок интензитет.

 

Passion Spas създават своите джакузи с акрилно покритие, което е техен патент и ви лишава от
удоволствието на го чистите. Това е антибактериално покритие, което не задържа микроорганизми. Също така има Озонираща система за пречистване на водата, което я прави кристално чиста и я поддържа такава. Така ще сменяте водата на три месеца без да се налага да използвате препарати. Просто пълните с вода своето джакузи и се наслаждавате месеци наред.

хидромасажни вани джакузи

джакузи
Озонираща система за пречистване на водата

Джакузи на PassionSpas е създадено само от висококачествени материали, което гарантира ползването му години наред. С гаранции от 2 -5 и 10 години на различните компоненти.

джакузи
Външна обвивка на джакузи от PassionSpas от винил-естерни ламинати слепени със смола.

Не по-малко важно е това че хирдомасажните вани на PassionSpas са енергоспестяващи. Технологията представлява електрически нагревател в комбинация със специален триещ нагревател. Триещият нагревател произвежда безплатно топлина, генерирана от движението и скоростта на водата. Така пестите разходи и опазвате околната среда.

хидромасажни вани

джакузи
Енергоспестяваща система

Патенти на PassionSpas

„AquaRolling“ масаж, който тласка вода в гърба на седящия, като дюзата е позиционирана в специално проектирана ниша в коритото. Резултатът е уникален ободряващ масаж, който работи върху мускулите на гърба.

джакузи цени

„Hybrid Technolgy™ „– патентована система на Passion SPAS за затопляне на водата. Технологията представлява електрически нагревател в комбинация със специален триещ нагревател. Триещият нагревател произвежда безплатно топлина, генерирана от движението и скоростта на водата. Това Ви дава възможност да се наслаждавате на топлата вода и приятния масаж, като в същото време спестявате разходи и опазвате околната среда.

джакузи

 

„Dual Zone Technology™“ е технология, налична при някои от моделите джакузи в серия „Sport“. Това са двузонови вани с две напълно самостоятелни системи за затопляне и филтрация /комбинация на две отделни вани в една/. Това Ви дава възможност да поддържате зоната за хидромасаж с по-висока температура от тази за плуване.

„Bio Lok™“ e патентовано от Passion SPAS акрилно корито с антибактериален ефект, не задържащ микроорганизми.