Вани за баня - акрилни вани за баня

Вани за баня – акрилни вани за баня

Вани за баня – акрилни вани за баня

Вани за баня – акрилни вани за баня в няколко страхотни модела с гладки извивки и уникален дизайн. Те са произведени в Унгария от водещият производител на спа оборудване и обзавеждане за баня „Wellis“. Всяка една от тези вани е подходяща за вашата баня. Трябва само да изберете подходящият размер и форма. Можем да ви предложим акрилни вани за баня в няколко различни размера. Вани 140 х 140 х 63 см; 150 х 70 х 60 см ; 150 х 105 х 65 см; 160 х 75 х 59 см; 170 х 70 х 60 см. Както виждате всички размери са различни, тъй като имаме продълговата вана за баня или ъглова вана. Всяка една от тях може да се направи с ляв или десен монтаж, което зависи от разположението във вашата баня.


Вани за баня - акрилни вани за баня
Вани за баня

Всяка вана е изработена от подсилен акрил чрез полиуретанова пяна, която се нанася от робот в три пласта. Тази пяна е много лека и изключително здрава с POLI-MAX™ подсилване. Също така това покритие има и топлоизолационни свойства. Това не налага доливане на топла вода във ваната и удължава времето за престой във ваната.


Вани за баня - акрилни вани за баня


Полиуретановото покритие е еко съобразно и за разлика от подсилването с фибростъкло, то не отделя вредни газове. Получените продукти са с по-дълъг живот и покриват всички европейски стандарти, с които „Wellis“ се съобразява изцяло.


Вани за баня - акрилни вани за баня
ъглова вана за баня

Най-хубавото е, че при налични вани на склад, доставката се прави от 48 до 72 часа и можем да я монтираме в банята ви. Акрилните вани на „Wellis“ има няколко години гаранция, гаранционен сервиз и извънгаранционен сервиз, които ще ви осигурим като наш клиент. Така можете да сте сигурни, че не само купувате качествени продукти, но ще имате добро обслужване и поддръжка след това.


Вани за баня - акрилни вани за баня