Външна сауна

Външна сауна „EO-SPA Sauna LT1400D“

Външна сауна

Външна сауна от червен кедър в красив червен цвят. Освен това е комбинирана с много стъкло, което прави сауната просторна – VG ламинирано стъкло и врата от 8мм. Изработена от висококачествено кедрово дърво, което освен цвета има и страхотен аромат. Освен това то съдържа олио, което има дезинфекционен ефект върху тялото. Също така стимулира отделянето на излишната течност в тялото. Цвета му варира от мек цвят на мед до тъмен орех. Кедровото дърво е мек и фин материал, който не се влияе от резки температурни промени. За това е толкова предпочитано за изработка на сауни. Това ви създава уникална атмосфера за пълен релакс.

Външна сауна

Конструкцията е от изкуствен материал с дървена текстура, за да не се различава по никакъв начин от цвета на дървото. Тези изкуствени материали предпазват сауната от климатичните условия и е 100% водоустойчива. Това позволява да я сложите навсякъде – в двор, градината на хотела, в курортни селища..

Външна сауна

Покривната подстройка е изработена от борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист. Задната стена е в червен мрамор с дебелина на стената 70 м / с мрамор 91 мм, включително изолация (46 мм). Това задържа топлината в сауната и с много малко електроенергия, постигате перфектни резултати.

В сауната имате пейки на две нива, таванно осветление с цветна светлина. Светлината в сауната има особено значение, тъй като това се счита за ритуал. LED осветлението е разположено, както по тавана, така и по стените на сауната.

Външна сауна

Снабдена е с електрическа печка 10.8 kW Harvia „Vitra“.  Към оборудването на сауната имате термометър и пясъчен часовник, както и инфузионна кофа + черпак.

Както всяка сглобяема сауна има и контролно електрическо табло за управление. Това я прави лесна за употреба от всеки. Чрез него можете да контролирате температурата, продължителността за вземане на сауна, осветлението…

Външна сауна

Тази външна сауна се предлага в няколко размера. Този, който ви предлагаме ние е: 3500 мм х 2500 мм х 3230 мм (дължина х ширина x височина) на цена от 33 998 лв. с ддс/ в цената не е включена доставка и монтаж. Също така са възможни още 7 размера, от които да избирате. Повече за тях можете да научите при нас.

Произведена за „Eago“ Германия

 

 Външна сауна  Външна сауна
   
 
Сподели