Външни сауни

Външни сауни „EO-SPA Sauna LT08“

Външни сауни

Външни сауни за монтаж в двора, градината, в планината, на брега на морето… Едно невероятно предложение за елегантна и красива външна сауна от кедър. Покрива, дъното и частите на конструкцията са изработени от изкуствен материал с дървена текстура. Това прави сауната 100% устойчива на влага и външни климатични условия. Покривната подстройка е изработена от борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист, а подът е от дърво. Зад печката е монтирана декоративна каменна стена, която предпазва дървото от потъмняване и в същото време задържа топлината в сауната по-дълго време.

Външни сауни

Сауната има и изолация, която запазва високите температури във външната сауна при малко използвана енергия. Естествено имате пейки и особено удобен вграден душ. Цветно осветление, вградено в тавана и стените, което да ви създава задушевна и отпускаща атмосфера. Тази външна сауна е в комплект с електрическа печка „Vitra“ от 9kW. Към целият комплект имате термометър, пясъчен часовник, кофа и черпак. Естествено имате електронно управление с контролно табло. Чрез него можете да управлявате температурата в сауната, времетраенето, осветлението.. Също така сауната е с необходимите отвори, които да вкарват кислород в нея.

Това е външна сауна от колекция сглобями сауни и след доставка монтажът се прави бързо. Също така имате необходимото оборудване, за да използвате сауната веднага.

  • Сауната е с размери от 3990 х 3030 х 2600 мм
  • Произведено за „Eago“ Германия
  • Цена 53 998 лв. с ддс / в цената не е включена доставка и монтаж

 

 

 Външни сауни  Външни сауни
 Външни сауни  Външни сауни
 Външни сауни  Външни сауни
 
Сподели