Голяма външна сауна

Голяма външна сауна с възможност за монтаж на джакузи „EAGO LT06“

Голяма външна сауна с възможност за монтаж на джакузи

Голяма външна сауна с възможност за монтаж на джакузи в един от най-невероятните модели, които можете да намерите. Тази сауна не е просто разкошна, тя е невероятна с възможностите, които предлага. Разделена е на три части, като имате сауна, място за джакузи с размери 215 х 215 см и широк коридор, в който е монтиран душ.

Голяма външна сауна

Сауната е изработена от истинско кедрово дърво в красив червен цвят. Освен това е в комбинация от закалено стъкло – VG ламинирано стъкло и врата от 8 мм.

Покривът и частите на конструкцията са изработени от изкуствени материали, които са в унисон с цвета на дървото, за да няма разлики в цвета. В същото време е 100% водоустойчива и може да се сложи навсякъде.

Голяма външна сауна

Покривната подстройка е изработена от борова дървесина и е запечатана с алуминиев лист.
Гърба на сауната е изработена от пясъчна стена с дебелина на стената 70 мм / с пясъчен камък 91 мм, включително изолация (46 мм). Това позволява по-високи температури при по-малко консумация на енергия. Топлината остава по-дълго в сауната, за да се наслаждавате.

Пейките в сауната са разположени на две нива. Към комплекта имате печка за сауна от 9kW „Harvia Vitra“, термометър, пясъчен часовник, инфузионна кофа + черпак

Голяма външна сауна

LED осветление на тавана и по стените, което можете да управлявате чрез контролното ел. табло. С него също ще контролирате температурата в сауната, осветлението, продължителността на вземане на сауна…

  • Тази разкошна голяма въшна сауна с джакузи и с размери от  6500мм х 3000мм x 3400мм (дължина x ширина x височина)
  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 59 998 лв. с ддс / в цената не е включен монтаж и доставка, джакузи

Голяма външна сауна

 Голяма външна сауна  Голяма външна сауна
Голяма външна сауна
Сподели