Градинска външна сауна тип буре

Градинска външна сауна тип буре „Grandview Multiroom Rustic“

Градинска външна сауна тип буре

Градинска външна сауна тип буре изработена от червен кедър. Сауна за двор, която комбинира в себе си красив дизайн, практичност, удобство и пълен релакс. Сауната е за външен монтаж и може да я сложите където пожелаете, тъй като е влагоустойчива. Това включва дори вилата в планината и ще можете да наблюдавате снегът навън, докато си взимате топла сауна.

Външна кръгла сауна тип бури, която е подходяща за семейството ви и партита, разбира се. Също така може да се ползва в хотели и вилни селища, където да поглезите клиентите си.

Предимствата на тази градинска сауна са доста, както вече споменахме и сами можете да се убедите в това. Цените на външните сглобяеми сауни е повече от достъпна.

Тази сауна е с размери от 300 x 213 x 230 см и е изработена от червен кедър, който има много красив червеникав цвят и перфектно пасва на всеки градински интериор. Предназначена е за 6 човека и естествено може и за по-малко. Кръглата й форма позволява бързо затопляне и може да се насладите на сауната си. Монтажа й отнема няколко часа и е готова да я ползвате. В комплект пристига с всичко необходимо като ведро и черпак, термометър, лампа за уютно осветление.

Вратата е прозрачна, но от бронзово стъкло, което позволява вие да виждате навън природата около себе си. Да не пропускаме и вентилацията, която е изключително важна за вкарването на свеж въздух в сауната и осигурява добра циркулация.

Цена 22,890.00 лв.

 

Градинска външна сауна тип буре Градинска външна сауна тип буре
външна сауна външна сауна
Градинска външна сауна тип буре Градинска външна сауна тип буре
Градинска външна сауна тип буре Градинска външна сауна тип буре
Сподели