Иновации 2024г. на джакузи WELLIS

Вградени LED светлини в джетовете

Създава уникална атмосфера във водата, която събужда сетивата ви на ново ниво.


Малък фонтан с лека струя, върху която можете да поставяте и чашата си.


Пулсарна система WoW

Пулсарната система WoW на Wellis е най-новата технология за пестене на енергия в света на джакузитата. С подобрен електрически дивъртър достига 75% повече мощност при намалена консумация на енергия. Тази система предоставя по-интензивно масажно изживяване, като в същото време е и щадяща околната среда.


Инфитини джетове

Инфитини джетовете са Безкрайната струя, като масажира по-голяма част от тялото и не само се движи нагоре и надолу, а рисува безкрайна осмица, докато се върти.


Светеща каскада

Открийте новата LED осветена каскада на Wellis – елегантно допълнение към нашите джакузита от най-висок клас. Тази каскада не само допринася за успокояващата атмосфера, но и доставя уникално визуално преживяване, благодарение на интегрираните LED светлини. Представете си как се оптускате във вашето джакузи, докато се наслаждавате на тази каскада от блестящи цветове. Нашите модели за създадени, за да предоставят най-доброто релаксиращо изживяване, а LED каскадата добавя допълнителен елемент към този ефект. Ако искате да прибавите малко магия към вашето спа преживяване и изберете модел с LED осветена каскада.


SMART-IN STEP SYSTEM

Термопомпата от 3 kW може да се съхранява под стъпалата. Може да работи от -5 °C до +40 °C, което води до 70-75% икономия на топлинна енергия. Създадохме отделения за съхранение вътре в стълбите и също така е възможно да се зареждат мобилни телефони и да се осветяват около стъпалата.


Енергоспестяваща W-EC циркулационна помпа

Енергоспестяваща W-EC циркулационна помпа с много ниска консумация на енергия (190W/h). С дълъг живот, изключително тиха, екологичен и рентабилен.


Най-новата новата технология за пречистване на водата със системата Ozmix

Най-новата новата технология за пречистване на водата със системата Ozmix в продуктите на Wellis. Тя гарантирано осигурава ефективна защита на водата с минимално количество необходими химикали. Ozmix е най-добрия възможен метод за дезинфекция и елиминиране на всички бактерии в джакузито. Ozmix системата е по-ефективна от други дезинфекционни системи, които са базирани на употребата на хлорни препарати. Изпробвано с тестовете и доказано показаха по-добри резултати от другите системи за дезинфекция.


Нова скандинавска изолация

Джакузита Wellis разполагат с висококачествена скандинавска изолация от 3,5 см POLYFOAM, които се монтират без празнини в носещата рамка и допълнителна изолация под ръба и пода на джакузито. Тя запазва топлината дори в студено време, което позволява целогодишно използване. Така се постига и енергийна ефективност дори през най-студените зимни месеци.


Нови странични панели и ъглови елементи LightSide™

Нови странични панели и ъглови елементи LightSide™ се състоят от хоризонтално наредени тънки ламели имитация на дърво. Няма нужда от шлифоване, импрегниране или поддръжка. Изработени от UV-устойчив полимерен материал, който изглежда като дърво. Цветовете, са кафяв и сив и са подходящи както за закрита, така и за открита (градинска) среда.

Новите ъглови елементи са изработени от вакуум оформена ABS пластмаса. LED осветлението, инсталирано в ъгловите части, работи заедно с осветлението в панели.


Система IN-LINE WIS

Този удобен вграден аксесоар предоставя 24-часово наблюдение на качеството на водата на вашето джакузи, достъпно през телефона ви.LED атмосфера Wellis

Отпуснете се в джакузи Wellis и създайте перфектната атмосфера с интегрираните в джетовете LED светлини. С разнообразието от цветове, цветната атмосфера е идеалното допълнение за незабравима вечер. LED осветлението позволява да персонализирате атмосферата на вашето джакузи според вкуса си. Насладете се на релаксиращото осветление, докато се потапяте в успокояващата топлина на водата. Джакузитата на Wellis са оборудвани с LED джетове, за да сътворят уникално и незабравимо преживяване за сетивата.

Хей, имаме нови модели джакузи! Нови функции, страхотен дизайн, уникално СПА изживяване! Сайта ни се обновява, но ако нямате търпение да ги видите - веднага се свържете с нас и ще ви ги покажем.

X