печки за сауна

Печки за сауна „Harvia Cilindro“

Печки за сауна

Печки за сауна Harvia „Cilindro“ с вградено управление и без самостоятелно управление, което налага използването на контрол панел Griffin или C150. Печката е направена от неръждаема стомана. Можете да хвърляте вода върху камъните или отстрани. Формата на „Cilindro“ и отворената му структура я прави много компактна печка, която заема малко място и в същото време се използва пълния капацитет на вулканичните камъни. Външната част на печката е поцинкована и боядисана в черно. Структурата на печката позволява по-близко разположение до пейките.


Печката може да се вгради в пейките, което идеално пасва на интериора на сауната. При вграждането печката се обвива с парапети, които предпазват от топлинно излъчване. Така дупката за печката е голяма голяма колкото самата печка. Те са направени от дърво или дървени арки, които са свързани чрез стоманени захващачи. Дървото е от термо аспен. Също така арките могат да имат LED осветление.


Печката за сауна „Cilindro“ е подходяща за големи фамилни сауни, както и за сауни със стъклени страни, което увеличава разхода на топлина.

Печките са налични за сауни от 6 до 10 куб. м. и от 8 до 14 куб.м. Също така има два варианта – електрическа печка или с контролно табло за управление „Harvia Griffin“ или „C150“. Всеки модел е на различна цена. За това можете да се свържете с наш консултант и ще ви направим оферта.


печки за сауна
Печки за сауна „Cilindro“
печки за сауна печки за сауна