Почистващи препарати за джакузи

Почистващи препарати за джакузи

Почистващи препарати за джакузи


1Комплект за поддръжка на водата за 18 седмици – AquaFinesse за малки джакузита

Съдържание на опаковката:

  • 2 бутилки по 2 литра течен препарат AquaFinesse
  • 1 кофичка с таблетки( или гранули ) хлор
  • 1 диспенсър или мерителна лъжичка
  • 1 мерителна чашка
  • 1 инструкция за употреба

* Комплект за поддръжка на водата за 6 месеца– AquaFinesse за плувни джакузита


Препарат против пяна


4 Препарат предотвратява образуването на пяна по повърхността на водата на вашето джакузи,която се появява в следствие от органичното замърсяване на водата. Продукта спира образуването на пяна и я премахва от повърхността на водата. Много ефективен, като една малка доза, дава незабавни резултати.Продуктът се използва, когато филтрацията работи. Може да се комбинира с водни дезинфектанти и продукти за поддръжка. Препаратът против пяна не влияе на стойността на рН на водата. Препаратът против пяна е безвреден за околната среда.


Препарат за почистване на филтри


6Препарат за почистване на филтри – Passion. Препаратът е предназначен за почистване на картушени филтри. Отстранява по ефективен начин натрупаните мръсотия, мазнини и масла. След третиране, филтърът ще работи оптимално – отново. Продуктът е екологично чист и биоразградим.

Важно при употреба: Ако използвате силни почистващи средства, като този продукт, трябва винаги да пазите ръцете, очите и лицето. Това ще предотврати инциденти. Не трябва да се смесва с други продукти за почистване.


Препарат за третиране на покривало


8Един продукт, специално разработен за защита на покривала срещу атмосферни влияния. След третиране,покритието става водоотблъскващо, като по този начин се намалява проникването на мръсотия. Препаратът създава и защитен UV филм върху повърхността и я предпазва от избледняване и атмосферни влияния. Препаратът връща блясъка на всички видове винилови повърхности.

Инструкции за употреба : Напръскайте малко количество върху повърхността и разнесете със суха кърпа без власинки. Разнасяйте с кръгови движения, докато блясъка се появи.


Препарат за полиране на акрил


9Препаратът за полиране на акрил е продукт, който е специално разработен за безопасно почистване на акрилно покритие – като джакузита, вани и душ кабини. Драскотини и петна изчезват и повърхността е с естествен блясък . След третиране се образува защитен слой с нано частици, който предотвратява натрупването на калций и други замърсявания.

Околна среда: този продукт е напълно биоразградим съгласно Регламент (ЕC) № 648/2004 относно детергентите.


Препарат за почистване на тръби и дюзи


10Препарат специално разработен за почистване на силно замърсени хидромасажни системи – в хидромасажни вани и джакузи. Почиства блокирали капаци, клапани и други движещи се части в системата и ги раздвижва отново, отпушва запушени тръби и изпускателните канали. Продуктът е напълно безопасен за употреба, ако се спазват инструкциите и предупрежденията.

Важно: За оптимален хигиенен резултат, препоръчваме редовно почистване на системата. В зависимост от интензивността на използване и твърдостта на водата, почистването на системата да се прави на интервали от 8 до 12 седмици.


Препарат за избистряне на водата


11Препарат за избистряне на водата – Passion. Замърсителите, които не могат да се филтрират са основна причина за мътната вода. Препаратът за избистряне на водата събира и уедрява дори и най-малките частици, така че те да могат да бъдат уловени от филтрационната система. Резултатът е бистра и кристално чиста вода.

Важно при употреба: За най-добър флокулиращ ефект, винаги проверявайте дали стойността на рН на водата е в необходимите рамки между 7.0 и 7.4. Ако водата остава мътна, въпреки използването на препарата за избистряне на водата, това може да се дължи на замърсяване с органични вещества. В такъв случай, проблемът може да бъде решен с шоково третиране с хлор.

Сподели