Почистващи препарати за сауна

Почистващи препарати за сауна

Почистващи препарати за сауна

Почистващи препарати за сауна – комплект от парафиново олио 500 мл и дезинфектант 500 мл. Висококачествени продукти за хигиена от HARVIA, които да ви осигурят максимален комфорт в сауната. За цена потърсете наш консултант.


Как да почистите сауната?

30 мл разтвор се разтваря в 5 литра топла вода. Измивате повърхността на дървото с гъба, използвайки защитни ръкавици. Ако мръсотия е проникнала в пейките, можете да използвате шкурка, предвидена в пакета. След измиване с дезинфектанта, изплакнете повърхността от дървото с вода и ги подсушете внимателно. Можете да загреете сауната, за да ускорите процеса.

Парафиново олио се използва, за да предпази повърхността на дървото, намалява количеството на влага и замърсяване, които се абсорбира от него. Също така подобрява нюансите на повърхността на дървото. За да нанесете парафиновото олио, дървото трябва да е напълно сухо. Нанесете с гъбата равномерно. Оставете го да престои ½ – 1 час и след това избършете повърхността, за да изсъхне. Можете да пуснете сауната за по-бърз резултат.


 

Почистващи препарати за сауна
Почистващи препарати за сауна