Сауна за градина

Сауна за градина „EAGO LT1501B“

Сауна за градина

Сауна за градина в интересен раздвижен дизайн от пет страни. Две от стените са от висококачествено кедрово дърво, а другите три са от 10 мм подсилено стъкло (VG ламинирано стъкло) и врата 8 мм.

Покривът и частите на конструкцията са изработени от изкуствени полиестерни материали, които изглеждат досущ като дървото, за да няма различия в цветовете. Това я прави 100% водоустойчива и може да бъде поставена навсякъде, без да се притеснявате от климатичните условия.

Таванът е изработен от борова дървесина и е запечатан с алуминиев лист.  Задната стена в червен мрамор  с дебелина 70 м / с мрамор 91 мм, включително има и изолация от 46 мм. В резултат постигате по-високи температури в сауната при по-малко консумация на енергия. Топлината остава по-дълго в сауната и удължава удоволствието.

Пейките са на две нива. Имате LED осветление в няколко цвята, които са разположени по стените и тавана. Осветлението създава неповторима визия на сауната, а изживяването в нея невероятно.

Към тази сауна за градина имате печка от  10.8 kW на „Harvia Vitra“. Също така термометър и пясъчен часовник, инфузионна кофа + черпак.

С вграден контрол панел за управление на температурата, осветлението, продължителност на вземане на сауна…

  • С размери от 3000 мм х 3000 мм х 3460 мм. Сауната се предлага в още размери, за които можете да научите при нас.
  • Произведена за „Eago“ Германия
  • Цена 35 998 лв. с ддс / в цената не е включен монтаж и доставка
 Сауна за градина
   
   
Сподели