сауна за градина тип буре

Сауна тип барел „Rustic“

Сауна тип барел

Сауна тип барел с много уют и наслада за очите и сетивата. Изработена от червен кедър. Предлага се в два размера от 185 x 185 x 200 см  и 245 x 185 x 200 см. Кръглата форма на сауната й позволява бързо да се затопля и е готова за използване. Вратата е изработена от бронзово 8 мм прозрачно предпазно стъкло. Едновременно осигурява уединение и добър изглед към градината. Естествено снабдена с вентилация и добра циркулация на въздухът в нея. Това е сглобяема сауна, която може да бъде готова за часове. Заедно с това пристига с пълен набор от необходимите лампа за осветление, ведро, черпак и термометър. С полимерни основи, което гарантира дълъг живот и сигурност.

  • Тези сауни тип барел са предназначени за външен монтаж, което означава че са водоустойчиви.  Могат да се монтират в градината, на планината, във вилни селища и курорти… Дали за семейна сауна или за клиентите ви в хотелът или къщата за гости, това е уникално интериорно решение за двор и градина.

Цена 12,890.00 лв. за размери 185 x 185 x 200 см / 6FT –  за 4 човека
Цена 15,890.00 лв. за размери 245 x 185 x 200 см / 8FT – за 6 човека

Позвънете още сега за своята индивидуална оферта и везете това съкровище само за вас! Нашите консултанти са на разположение за всякакви въпроси. Очакваме ви!

 

сауна за градина тип буре сауна за градина тип буре
сглобяема сауна буре за градина
градинска сауна ниска цена градинска сауна ниска цена
сглобяема сауна буре за градина сглобяема сауна буре за градина
Сподели