Сглобяеми сауни от „EAGO“ Германия

Сглобяеми сауни от „EAGO“ Германия

Сглобяеми сауни от EAGO – за да предложите най-доброто на семейството си или на гостите си, то решението е при нас. Тук ще намерите богат избор от сглобяеми вътрешни и външни сауни, които се монтират за няколко часа и са готови за употреба. Пристигат с всичко необходимо за вашият спа ритуал.

Външните сауни са 100% водоустойчиви, благодарение на комбинация от висококачествено истинско дърво и изкуствени материали. Това позволява да бъдат монтирани навсякъде. Те са по-големи като размери и са изключително атрактивни като дизайн. В някои от тях има вграден душ, в друга има отделено място на верандата за джакузи. Един малък оазис за вас, приятели и семейството.

Сглобяеми сауни

В комплекта е включен:

Сауна изработена от кедрово дърво, бор или топола. В зависимост от материала, те са с цветове от медено червено до цвят на тъмен орех. Сауните от топола или бор са по-светли на цвят. Това са едни от най-използваните материали за изработка на сауна. Кедровото дърво се отличава с мекота и не се влияе от климатичните условия. Също така има приятен аромат и създава уникална атмосфера в сауната. Има и още предимства като дезинфектиращ ефект върху тялото и стимулира отделянето на излишните течности. Борът и тополата се отличават със своя фин допир до тялото и са подходящ избор за тези, които харесват по-светли сауни. Те са също висококачествена изработка след внимателен подбор на всяко дърво.

Външна сауна

Външна сауна

Аксесоари за сауна – това са класическият набор от термометър, пясъчен часовник, кофа и черпак. Те са неразделна част от интериорът на сауната и носят духа на ритуала.

Голяма външна сауна

Голяма външна сауна

LED осветление – още от древни времена е доказано, че светлината може да въздейства на психиката на човек. За това и в сауните от „EAGO“ неразделна част е и хромотерапевтичното осветление в няколко цвята. Можете да избирате всеки цвят при вземане на сауна и това се настройва от електронно табло – бързо и лесно. В тях има осветление на тавана и по стените. Това прави всяка сауна едно светещо бижу за релакс. Създава ви настроение, отпуска ви психически, създава условие за пълен релакс.

Сауна за градина

Сауна за градина

Контрол панел за управление на сауната – едно практично и много важно допълнение към всяка сауна. С него можете да управлявате цялата сауна като:

  • температура
  • осветление
  • продължителност
  • защита за деца
  • време за изключване или включване
  • датчик за температурата и още..
Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

Каменна стена за декорация – пясъчен камък в светъл цвят, който допълва и завършва дизайнът на всяка сауна. Той е грапав и много красив. Всяка каменна стена пристига готова за монтаж в сауната. Тя има и функционална роля като да задържа топлината в сауната за по-дълго време. Веднъж загрята, тя излъчва топлина и спомага за поддържане на температурата вътре. Един много важен фактор за това е изолацията, която има всяка сауна. Така при по-малко използвана електроенергия, имате високи температури.

Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

Печка за сауна – всяка една сауна е в комплект с предназначената за нея печка. Това е продиктувано от нейните размери и нуждата от определена мощност на печката, за да бъдат достигнати определени температури. Към всяка сглобяема сауна ще видите и печката, която е предназначена за нея.

Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

Сауна за спа център, сауна за фитнес, фирми за сауни

 

Сподели

Преди да заявите поръчка на продукт моля, да се свържете с нас за проверка на цената.

X