стоманен комин за печка за сауна

Стоманен комин за печка за сауна

Стоманен комин за печка за сауна на дърва,за малки камини,печки от желязо в обособени сауна в сгради,който е направен така че да издържа на големи промени в температурата.Външната обвивка и вътрешната тръба са изработени от неръждаема стомана, продуктът е траен и поддържа своя външен вид.

стоманен комин за печка за сауна

Стоманен комин за печка за сауна

Стандартната доставка на стомана комина включва 1,5 m стоманен комин (WHP1500),
отгоре с каучукова капачка предпазваща от дъжд, гумен ръб за инсталация, ръб за дъжд,с оловен край от неръждаема стомана за монтаж към тавана, с изолация и защита против попаднала вода при дъжд.Допълнителни части от 0,5 m (WHP500) и 1,0 m (WHP1000) са налични като аксесоари за този комин от неръждаема стомана. Благодарение на един гениален механизъм, допълнителните части са навити заедно и тръбите за отвеждане на дима са оборудвани с прорези,за да ги заключите заедно. Това предотвратява движение,причинено от температурни промени. На закрито комина може да се инсталира до височина 3 метра, без да се закрепя допълнително,а на открито препоръчителната височина е 2 m.

комин за печка за сауна

Комин за печка за сауна

Номиналната максимална температура на изгорелите газове е 600 ° С. Външният диаметър на стоманения комина е на 220 мм, а диаметърът на тръбата е 115 мм. Безопасното разстояние до лесно запалими материали е 100 мм. Стоманения комин на Harvia е направен в съответствие с всички международни огнезащитни и оперативни изисквания за безопасност.

Цена на комин за сауна от 1.5 метра е 1206 лева без ДДС

Удължаваща тръба от 0.5 метра 337 лева без ДДС

Удължаваща тръба от 1.0 метър 485 лева без ДДС

Клапа за димоотвод – 145 лева без ДДС

Коляно 90 гр. 136 лева без ДДС

Преходна муфа 68 лева без ДДС

Тръба за димоотвод 0.5 метра 89 лева без ДДС

Тръба за димоотвод 1.0 метра 149 лева без ДДС

Всяка печка за сауна на дърва има обособен комин,с който да бъде окомплектована,според вида на печката.При поръчка на печка на дърва ,заедно с комин ще получите цена за комплект.