стоманен комин за печка за сауна

Стоманен комин за печка за сауна

Стоманен комин за печка за сауна на дърва,за малки камини,печки от желязо в обособени сауна в сгради,който е направен така че да издържа на големи промени в температурата.Външната обвивка и вътрешната тръба са изработени от неръждаема стомана, продуктът е траен и поддържа своя външен вид.

стоманен комин за печка за сауна
Стоманен комин за печка за сауна

Стандартната доставка на стомана комина включва 1,5 m стоманен комин (WHP1500),
отгоре с каучукова капачка предпазваща от дъжд, гумен ръб за инсталация, ръб за дъжд,с оловен край от неръждаема стомана за монтаж към тавана, с изолация и защита против попаднала вода при дъжд.Допълнителни части от 0,5 m (WHP500) и 1,0 m (WHP1000) са налични като аксесоари за този комин от неръждаема стомана. Благодарение на един гениален механизъм, допълнителните части са навити заедно и тръбите за отвеждане на дима са оборудвани с прорези,за да ги заключите заедно. Това предотвратява движение,причинено от температурни промени. На закрито комина може да се инсталира до височина 3 метра, без да се закрепя допълнително,а на открито препоръчителната височина е 2 m.

комин за печка за сауна
Комин за печка за сауна

Номиналната максимална температура на изгорелите газове е 600 ° С. Външният диаметър на стоманения комина е на 220 мм, а диаметърът на тръбата е 115 мм. Безопасното разстояние до лесно запалими материали е 100 мм. Стоманения комин на Harvia е направен в съответствие с всички международни огнезащитни и оперативни изисквания за безопасност.


Всяка печка за сауна на дърва има обособен комин,с който да бъде окомплектована,според вида на печката.При поръчка на печка на дърва ,заедно с комин ще получите цена за комплект.

За цена потърсете наш консултант.