Финландска сглобяема сауна от топола

Финландска сглобяема сауна от топола / аспен „E1201B“

Финландска сглобяема сауна от топола / аспен

  • Финландска сглобяема сауна от топола / аспен в размери от 205 x 205 x 220 см и 236 x 236 x 220 см. Като съответно цените са 20 790 лв. и 23 090 лв. Тази сглобяема сауна пристига в пълен комплект с всичко необходимо като оборудване и аксесоари към нея. Това означа, че веднага след монтажа можете да я използвате. Този модел е изработен в интересна раздвижена форма, като половината от стените са от закалено 10мм – трово стъкло. Дебелината на стените са 45мм, като към тях има и изолация. Така топлината в сауната ще се задържа за дълго.

Финландска сглобяема сауна от топола

  • В сауната има предвидени пейки и осветление на тавана, което може да се сменя. С печка за сауна Harvia Vitra от 9kW. С всички необходими аксесоари от ведро, черпак, термометър и часовник. 

Финландска сглобяема сауна от топола


Нещо много важно за сауната ви – ще имате контрол панел за управления на всички функции в нея, който е модел EOS D1 и е произведен в Германия. С LCD дисплей с меню на 12 езика. Диапазонът на нагряване е между 40°C и 115°C. Работно време до 6 часа нагряване.
Дисплеят показва час, температура и оставащо време в режим на нагряване. Режим “безопасност за деца”(заключване) и ограничител на температурата до 139°C.


Финландска сглобяема сауна от топола


Идеалното решение за сглобяема финландска сауна, която има всичко към нея като оборудване и аксесоари. За няколко часа се монтира и е готова за използване. Не пропускайте да видите и намаленията ни за спа оборудване и да пазарувате на по-ниски цени.