Характеристики джакузи „Wellis“

Джакузи Wellis

Корпус

Корпусите на джакузи от Wellis са технологичен триумф и са напълно безвредни за околната среда. С покривна система от акрилни (Акрилонитрил – бутадиен – стирен, ABS) полимери, положени на три слоя. Това прави корпуса здрав, лек, стабилен и екологичен.

ПРЕДИМСТВА НА КОРПУСИТЕ, ПОДСИЛЕНИ С POLI-MAX™

Те имат изключителни термични и изолационни свойства.
Корпусът служи и като звуков изолатор, което намалява шумът от работата на оборудването. Това ще е комфорт за вас и другите около вас.

POLI-MAX™ покритието е екологично чисто и не вреди на околната среда. При производство на продукти с POLI-MAX™ не се отделят вредни емисии. Благодарение на иновативната си технология и високото качество на суровините, продуктите на Wellis отговарят на всички европейски стандарти за качество.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТРИПЛАСТОВОТО POLI-MAX™ ПОКРИТИЕPOLI-MAX™ подсилване

 • 6.3 мм външно акрилно покритие Lucite® с антибактериално покритие Microban®
 • ABS полимерен слой за повишена на здравина и устойчивост при удар
 • Полиуретанов слой със средна плътност, нанесен с помощта на роботи за допълнителна здравина, плюс звукова и термична изолация

Изолация

Джакузитата на Wellis има ефективната тройна изолация, която ви гарантира минимални разходи при експлоатация. Уникалната изолация „Reflective Thermal Barrier“ (RTB) изолира и връща топлина на водата обратно в тръбите, като същевременно предпазва от климатичните условия и не позволява проникване на хладен или студен въздуж от вън. Дори термопокривалото е направено така че, то да връща топлината на водата обратно към нея. Това прави джакузи на Wellis изключително икономично.

Цветове

Wellis предлагат своите спа в обширна гама от 7 красиви съвременни нюанса, хармонизиращи с всяка обстановка – на закрито или на открито.

С акрилно покритие „Lucite Sanitary Ware“ , това е първото по рода си, включващо в състава си антибактериална защита „Microban“.  То се отлива още на етап изграждане на корпуса, гарантирайки че тази производствена характеристика преминава през самия продукт. „Lucite“ с „Microban“ е ефективен в предотвратяването на разпространението на бактериите. То не се изтърква или премахва през дългите години на използване на вашето джакузи и ще ви предпазва от бактерии, докато то съществува. Това антибактериално покритие е чудесно допълнение към останалите отлични характеристики на акрилните отливки „Lucite“.

Композитна външна обшивка, устойчива на атмосферни влияния

Край на шкуренето, импрегнирането и досадната поддръжка на традиционните дървени обшивки. Обшивките на Wellis спа са направени от полимерен материал, устойчив на UV-лъчи, изглеждащ така добре, както и истинското дърво, но без да изисква абсолютно никаква поддръжка. Съвременните цветове са подходящи както за закрити пространства, така и за градинска обстановка.

Скандинавска изолация

За екстремните климатични условия Wellis предлага опцията „Скандинавска“ изолация. Тя има много по-високи изолационни свойства с троен слой панели от полимерна пяна и допълнителна изолация под дъното и ръба на спа. Препоръчва се единствено за екстремни температури под нулата, а не за по-умерен климат.

 1. Полиуретанова изолация под ръба на джакузито
 2. Изолация от 3.5 см дебела полимерна пяна между дъното на спа и обшивката
 3. Изолация от 3.5 см дебела полимерна пяна от вътрешната страна на обшивката
 4. ИНОВАЦИЯ!!
  За още по-голяма енергийна ефективност за изолация, използват полимерна пяна и отражателно термално фолио под дъното на джакузито и вътрешните стени на обшивката.

Използваните материали са напълно безопасни, без мирис, без токсични остатъци, без бактерии, без алергени.

Подсилено лято дъно от ABS

Изолираното цяло излято дъно формира основата, върху която се изгражда Wellis спа. Стените са изтеглени нагоре и така оформят бариера срещу влагата и насекомите, за да предпазят структурата на продукта от вредните влияния на влажната почва. Изолационната ОТБ система обхваща и дъното, за да предпазва от загубата на ценна топлина, изтичаща през основата на самото спа чрез топлообменния ефект, предизвикан от влажната основа.

Помпа за горещ въздух Silent™

Всички Wellis спа, притежаващи аеромасажна помпа, са оборудвани с допълнителен нагревател за затопляне на въздушните мехурчета. Топлият въздух нежно гали и дарява с кислород кожата ви. Много по-приятен от широко разпространените системи със студен въздух, затопленият въздух намалява загубата на топлина.
Ексклузивна система за мехурчета с топъл въздух SILENT™ е изключително тиха, със сила на звука по-ниска от 60 db. Разработена в Германия

Енергоспестяваща циркулационна помпа

Нискоенергийна циркулационна помпа LAING е стандартно оборудване за повечето джакузи на Wellis. С много ниска консумация на енергия (около 40% по-малко от типичната циркулационна помпа). Също така значително безшумна като работа. Тази помпа може да осигури значителни икономии от общите текущи разходи.

 

Допълнителен нагревател (3KW)

Допълнителният нагревател е подходящ  за по-студен зимен климат. Това ефективно удвоява капацитета на отоплителните тела, за да поддържа високи температури на водата. За тази опция моля, посъветвайте се с дилърите си.

 

Пречистване на водата

Водата в джакузито се пречиства в едни от трите уреда, които са сложени в джакузито:

– озонатор
– пречистване на водата с PHILIPS лампа
-интелигентна система за пречистване на водата I.S.I.S. Това е самоподдържащата се система за почистване на водата. Тя автоматично осигурява и поддържа кристално чиста водата във вашето спа в продължение на цяла година – от едната смяна на водата до другата.

Това са електронни пречистващи устройства, които са необходими за запазване добрите качества на водата за къпещите се. Всеки модел джакузи има добавен различен вид пречистваща система, но всички те са качествени и гарантират вашият комфорт.

Пречистване на водата с озон

Озонът е природен газ, който се намира в атмосферата и се състои от 3 кислородни атома. Нашият генератор на озон инжектира озон във водопроводната система, където е предварително смесен с циркулираща вода, което неутрализира всички бактерии, вируси и други замърсявания.
Озонът бързо се разгражда в нормален кислород.

ПРЕДИМСТВА:
– Намалява необходимостта от каустик химически дезинфекциращи препарати с 60-90%
– Остатъчен продукт в атмосферата е само кислород
– Високо ефективен дезинфектант – убива до 99% от опасните микроби, бактерии и вируси
– Елиминира масла, лосиони и други замърсявания, което прави водата кристално чиста
– 100% естествен и биоразградим

 

IN.CLEAR – АВТОМАТИЧНА СИСТЕМА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ВОДА

In.clear е една от най-ефективните системи за прочистване на водата. In.clear освобождава бром във водата, като бързо унищожава всички микробиологични замърсители като водни бактерии, водорасли и органична материя, отделяни от къпещите.

Системата за почистване не предизвиква неприятни миризми, не предизвиква дразнене на очите и кожата и е лесна за употреба, което я прави най-добрият избор за прочистване на джакузито.

Това е проста процедура, която се управлява от електрическо контролно табло. Стартирате и задавате нивото на бром. След това не е необходимо да добавяте други препарати или химикали. Бромът е по-ефективен при по-широк диапазон от нива на рН и при много по-високи температури от хлора.

WELLIS UV-C пречистване на водата с PHILIPS лампа

Дезинфекцирането на водата с WELLIS UV-C с лампа PHILIPS е едно от най-новите постижения в областта на UV-C технологията за пречистване на водата в джакузи, вани, търговски плувни басейни.

Тази обработка на водата е хипоалергична и практически 100% ефикасна за унищожаване на бактерии, вируси и замърсявания с вода.

WELLIS UV-C лампа PHILIPS е лека, компактна и много мощна. Използва малко количество енергия, работи безшумно, безопасно и автоматично обработва цялата вода за къпане – многократно, всеки ден. Това осигурява кристално чиста.

Предимства на UV-C лампа
– Осигурява чиста вода
– Дезинфекцира водата ефикасно и безопасно
– Хлора се разгражда
– Защитава водата от микроби
– Може да намали употребата на хлор и други химикали с до 80%
– Предотвратява миризмата на хлор и не дразни кожата и очите (червени очи)
– Лампата има изход UV-C от 11 вата

Дизайн за ефективен хидромасаж

Всяко джакузи е проектирано, не само да изглежда красиво, но и да надхвърлят всички норми за висококачествен хидромасаж и ергономичност.

Формата на всяко седящо място или лежанка е направено с определена цел, форма, за да бъдат приспособени към различните физически размери на всеки. Масажиращите джетове са разположени така че, да бъдат  насочени към конкретната мускулна група. Така се осъществява високоефективен хидромасаж на всички места.

INTENSO SEAT

Най-ободряващото място за масаж. Това е мястото с най-интензивен хидромасаж.

BODY FLOW SEAT

Това е ергономично проектирана терапевтична лежанка за масаж. Джетовете са стратегически поставени за масаж на цялото тяло.

RELAX SEAT

Многобройните джетове на тази изключителна седалка прави масаж на врата, раменете, краката.

EXPERT massage

Това място е предназначено за масаж на гърба и джетовете са насочени в мускулната група в тази област.

COOL DOWN massage

Това е седящо място с джетове насочени за масаж на гърба с охлаждаща цел. То е подходящо след масаж на цялото тяло или след активни упражнения.

FOCUS massage

Това е най-необходимият масаж за всеки, който работи седнал или движенията му са ограничени. Също така ежедневната работа може да създаде доста дискомфорт като болки в гърба и кръста. За това имате точният масаж, за да се възстановите и да се отпуснете след дългият ден.

 

WELLIS джетове за масаж

Всички джетове Tornado са разположени на конкретната позиция в различните зони на тялото и мускулните групи.
Използват се 3 различни вида джета за хидромасажна терапия с различни конфигурации на дюзите. Това осигурява разнообразно изживяване от бързо пулсиращо до по-бавно дълбоко въздействие на масажа.

 

MAGMAJET ™

Силен и мощен джет WELLIS MagmaJET ™, който може да бъде регулиран в степени от релаксиращ масаж до вулканично изригване на водата, с такава сила, че възрастен човек може да остане на повърхността на водата и да плава в безтегловност.

 

VARIO PODS

Нова технология от WELLIS, която носи същото удовлетворение от физически масаж в спа център. Представете си пръстите на терапевт, който масажира чрез натиск върху гърба ви. Тези масажни джетове осигуряват физически масаж от шиацов тип до дълбоките тъкани на гърба.
Те са независими като управление и можете да регулирате интензитета на масажа в няколко програми от контрол панела.

 

PULSAR ™ МАСАЖНА СИСТЕМА

Масажната система PULSAR ™ ви позволява да избирате от 9 различни програми за масаж.
Лесно можете да управлявате и избирате програма за скоростта и силата на масажа. Това пулсиращо движение носи много от предимствата на масажирането с ръцете в подпомагането на циркулацията и извличането на токсините от тялото – освен, че просто е чудесно отпускащо!

 

MICROSILK® – OXYGEN THERAPY™

Това е система за насищане на водата с кислород – до 70% повече от обикновеното съдържание. Това са много малки балончета и могат да навлязат в порите на кожата и да наситят организма ви с кислород. Това е предпоставка за подобряване на метаболизма. Лекото галене на кожата от интензивните балончета я ексфолира и подобрят хидратацията на сухата кожа.

Цялата струя от балончета е насочена вътре във водата, за да останат около тялото ви, вместо да изплуват на повърхността и да охладят водата. Това осигурява топлината да остане около тялото като сауна ефект, това отваря порите на кожата за освобождаване от токсините, засилване на метаболизма и подобряване на сърдечно съдовата дейност.

 

WELLIS контрол панел

Контрол панелът управлява всички функции във вашето джакузи. На големият екран можете да видите температурата на водата, настройка за работа на джетовете, осветление и др.

Всички WELLIS спа са снабдени с новоразработените системи за контрол Balboa BP, признати като най-надеждни. Патентованата технология с интелигентен сензор – M7 Smart Sensor, има по-дълъг живот в сравнение с очаквания живот на други системи. Най-модерните, високо-качествени и иновативни дизайни са лесни за използване и предоставят интуитивно потребителско преживяване.

Патентованата M7 ® технология включва:

 • Интелигентна сензорна технология
 • Множество Системи за безопасност High Limit
 • Постоянно активни функции за безопасност
 • Два идентични сензора
 • Сензорите постоянно се следят един друг чрез софтуер,
  за да контролират функциите на спа
 • Те осигуряват необходимата оперативна среда за нагревателите
 • Няма сензори, инсталирани в стената на спа
 • Няма проблеми със случайно натискане
 • Спа сензорен екран
 

SMARTPHONE приложение

Приложението работи на IPHONES и ANDROID MOBILE PHONES.

Приложението smartPhone е една нова стъпка към развитието на джакузи от Wellis. То осигурява незабавен достъп и дистанционно управление по всяко време от всяко място. Можете да настроите температурата и циркулацията на водата и дори да проверите текущото състояние на джакузито.

Ароматерапия

Ползите от ароматерапията са познати от векове. WELLIS са взели това древно изкуство и са го претворили в система от зареждащи се етерични масла с вградена система за дозиране. Това осигурява изключителна ефективност за ароматерапия в джакузито.

Когато се комбинира с хидромасажната система WELLIS, ароматните могат да подобрят настроението ви и да помогнат за пълното релаксиране.

 

Хромотерапия

Цветовете могат да предизвикат много полезни усещания в нас, които оказват въздействие върху физиката ни. Цветовете на дъгата в естествения спектър имат различно влияние, факт, който е признат от древните египтяни.

Прилагането на това знание сега е известно като хромотерапия и е широко използвано за подпомагане на релаксацията и подобряването на настроението.

Wellis наричат хромотерапията в техните джакузи осветление на настроението. Системата за хромотерапия се основава на светлини от четири различни цвята: зелено, жълто, синьо и червено. Те могат да бъдат настроени да избледняват нежно през спектъра. Също така чрез просто натискане на контролния панел могат да бъдат фиксирани върху един цвят, най-полезен за настроението ви.

 

AQUASOUL ™ SOUND SYSTEMS

Аудио системата на WELLIS AQUASOUL ™ разполага с ново разработените, най-качествените водоустойчиви елементи от PolyPlanar.
Компактдисковете, MP3 плейъри или други кабелни устройства са вече в миналото. Тук имате вграден приемник с Wi-Fi и Bluetooth, така да можете мобилния си телефон с аудио системата.

AQUASOUL ™ 4.1
– 4-канален усилвател с Bluetooth приемник
– Водоустойчив контролер в спа-шкафа
– Субуфер (120 W)
– 2 изскачащи високоговорителя (по 50 W)
– 2 говорителя за ръба (35 W всяка)

AQUASOUL ™ 2.1
– 4-канален усилвател с Bluetooth приемник
– Водоустойчив контролер в спа-шкафа
– Субуфер (120 W)
– 2 високоговорителя (35 W всяка)

AQUASOUL ™ 2.1 POP-UP
– 4-канален усилвател с Bluetooth приемник
– Водоустойчив контролер в спа-шкафа
– Субуфер (120 W)
– 2 изскачащи високоговорителя (по 50 W)

Термопокривало

Wellis произвеждат своите термопокривала с цел за най-високо ниво на топлоизолационна ефективност. Това свежда до минимум разходите за енергия. Термопокривалото е с вътрешно уплътнение и външен капак, устойчив на ултравиолетовите лъчи. Формата на покривалото е направена така че, дъждът да се плъзга и да не се задържа. Предлага се в шест цвята.

XTREME ™ зимно покривало
Термопокривалото Xtreme ™ е предназначено за екстремни зимни климатични условия, където температурата често е под нулата.
С допълнителна дебелина (180 mm в центъра), която увеличава изолационни свойства, както и с натрупването от сняг. Не се препоръчва за умерен климат.

SPA BAG

WELLIS цяло покривало „Spa Bag“ осигурява защита от атмосферните влияния, така че джакузито ви да бъде в отлично състояние. Много подходящо, когато сте на почивка. Spa Bag служи и за топлоизолация, за да намали разходите за електроенергия през по-студените зимни месеци.

Хей, имаме нови модели джакузи! Нови функции, страхотен дизайн, уникално СПА изживяване! Сайта ни се обновява, но ако нямате търпение да ги видите - веднага се свържете с нас и ще ви ги покажем.

X