Характеристики на хидромасажни вани от AWT Германия

Whirpool система Sydney –  система от специални тръби и структурата на тръбната система, водата се източва напълно след използване. В тръбите не остава никаква вода. Това предотвратява появата на вируси или бактерии. Освен това при пълнене на ваната, водата минава автоматично през тръбната система. По този начин тръбната система се почиства автоматично преди и след използване на хидромасажната вана.


Дезинфекция с озон – Всички хидромасажни вани от серията TSL са оборудвани със система за дезинфекция с озон. Това предпазва от вредни бактерии и помага за почистването на ваната. Озонът е кислород с три атома вместо нормален кислород с два атома. Когато озонът влезе в контакт с навлажнена от вода материя, той пренася своя трети атом в този материал. Това окислява или изгаря бактерии, вируси и други замърсители.


AWT – най-високо качество и перфектен дизайн AWT (Aqart Water Technology) е нова марка от EAGO Deutschland GmbH., Германия. Целта на марката е да се изработи индивидуален дизайн с най-високо качество. Модулната структура позволява и лесна поддръжка. За да отговори на тези предизвикателства, всяка наша хидромасажна вана се тества 24 часа преди доставката.


Осветени Хидроджетове – Всички хидроджетове са осветени с цветна светлина. За разлика от повечето други хидромасажни вани, новата серия S е проектирана по такъв начин, че цветовите градиенти да са меки и плавни (ефект на избледняване) – Атмосфера, създадена за релакс.Дизайнерски смесители и прибиращ се ръчен душ – При този модел като стандартна опция се използват плоски дизайнерски смесители. Ръчният душ също може да бъде напълно прибран във ваната. Използването му е много удобно, като се осъществява автоматично с едно единствено натискане.


Контролният дисплей TSL – дигитално управление на всички функции – Много важен фактор за безпроблемната работа на вашата хидромасажна вана е висококачествената контролна електроника. Новият TSL контролен елемент показва нагледно всички функции на едно място. Веднага може да видите коя функция сте избрали. Дигиталният термометър показва постоянно температура на водата и можете да включите отоплението, ако е необходимо. Системата разпознава, когато водата е твърде студена и се изключва автоматично, когато се достигне избраната температура за къпане.


Сила на масажа и импулсен масаж – Силата на масажа може да се регулира директно от контролния панел, както за дюзите на пода, така и на стената. В допълнение, серията TSL предлага импулсен масаж, при който струята вода се редува между силна и слаба.Помпи и отопление – За нашите хидромасажни вани ние използваме само качествени водни помпи LX, които могат да варират между 1100W и 1500W в зависимост от модела. Използваният нагревател също е от LX и е стандартно проектиран с 1500W. По този начин избраната от контролния панел температурата на водата, може да се поддържа постоянна, без водата да се охлажда дори след продължително използване.


Пакет „Музика“ – пускайте музика директно от телефона си – Искате да изберете любимата си музика от музикалната библиотека или интернет радиостанция на вашия смартфон, докато релаксирате в хидромасажната вана? Това не е проблем с нашата иновативна звукова система и всичко това безжично. Свържете вашия смартфон, iPod или таблет към вашата хидромасажна вана чрез Bluetooth само с няколко щраквания.

Хей, имаме нови модели джакузи! Нови функции, страхотен дизайн, уникално СПА изживяване! Сайта ни се обновява, но ако нямате търпение да ги видите - веднага се свържете с нас и ще ви ги покажем.

X