вана за баня

Хидромасажни вани

Хидромасажни вани

Хидромасажни вани с най-добрият воден масаж, който можете да си представите. Това не са просто вани за баня – това е едно цялостно изживяване. Тези хидромасажни вани са синоним на пълен релакс в комбинация от терапевтичен масаж. Имат специфично разположени хидромасажни дюзи, като дизайнът е разработен с активното участие на специалисти масажисти. Така една обикновена вана за баня се превръща в малък личен спа център.


Хидромасажна вана за банята

Хидромасажна вана за банята


Ваните са изработени от подсилен акрил чрез специална полиуретанова пяна, която се нанася от робот в три слоя. Пяната е много лека и в същото време с висока здравина – POLI-MAX™ подсилване. Освен това тези хидромасажни вани за баня има още 4 варианта – програми, с които можете да ги вземете. Различните системи включват различни функции, с които да задоволите всяко свое желание. Някои от тях са хромотерапевтично осветление, автоматично подсушаване на тръбите, дезинфекция на водата с озонов генератор… Функцията за дезинфекция на водата прави ваните особено подходящи и за комерсиално ползване в хотели, спа центрове, къщи за гости… Едновременно ще им предложите уникално усещане и гарантирана хигиена. Една сигурна гаранция, че ще спечелите редовни гости.

Размерите на хидромасажните вани са различни, както и формата им. Можем да ви предложим правогълни хидромасажни вани или ъглови вани с воден масаж. Някои от размерите на ваните са: 150 х 75 х 59 см; 180 х 80 х 63 см; 190 х 90 х 63 см; 185 х 90 х 72.5 см; 150 х 105 х 65 см; 140 х 140 х 63 см и още… Ние можем да ви предложим най-доброто решение от хидромасжна вана, така че да оптимизирате пространството в банята си и да получите най-добрите резултати.


Вана за баняс хидромасаж

Вана за баня с хидромасаж

Сподели