Джакузи

Цени на джакузи

Цени на джакузи

Поръчка, Доставка и монтаж на джакузи цени

В нашата фирма можете да направите поръчка на джакузи, като това се прави по каталог, за да изберете най-подходящото за вас джакузи, защото всяка една колекция хидромасажни вани на Passion Spas или Wellis имат различни функции, големина и размери, различни цветове… За поръчка на джакузи най-добрия начин е чрез среща с нас, за да ви покажем всички възможни варианти от колекциите и да ви препоръчаме най-доброто за вашия дом. Разбира се, можете да изберете своето джакузи от PassionSpas или Wellis и просто да ни го посочите, а ние ще направим поръчка, доставка и монтаж в дома ви.

Функциите на всяка хидромасажна вана са различни и могат да бъдат повече или по-малко, в зависимост от модела и колекцията,от която е джакузито. Можете да прочетете за характеристиките на всяко джакузи от менюто от дясто.

Доставка на джакузи – може да бъде направена доставка чрез нас и наша куриерска фирма или по желание вие да изберете спедитора и сами да направите доставката. За налични джакузи на склад, доставката е от 48 до 72 часа. За други джакузита, доставката е до 3 седмици.

Монтаж на джакузи – монтажът е не е включен към цената, тъй като всеки един проект е индивидуален. При желание може да бъде вградено джакузито, да бъде направено с дървен декинг.. Всичко това се уточнява и цена за доставка може да ви бъде дадена при поръчката.

Цена на джакузи – цената, както вече споменахме, се определя от модела на джакузи. На всяко едно джакузи са поставени цени с ДДС. Ако няма дадена цена, можете да ни потърсите на дадените КОНТАКТИ. 

За нас всеки клиент е индивидуален проект, с който да работим. За това винаги можете да ни потърсите и да обсъдим вашите идеи.

 

 

Сподели